• Jeroen Everaert

  “Vanessa heb ik als communicatie expert leren kennen die deze elementen, concept en creativiteit, op een natuurlijke manier inzet om de boodschap voor haar klanten zo efficiënt mogelijk over te brengen.”

   

  Jeroen Everaert, Owner Mothership

   

 • Brenda Kamphuis

  Vanessa Westbroek levert. Vanessa heeft een slagkrachtige présence die inventieve oplossingen binnen handbereik brengt; innovatief advies en inspiratie voor de organisatie. Wie met Vanessa werkt haalt flair in huis. Daarbij levert ze boven verwachting omdat ze een smart communicatie-professional is op alle levels: strateeg, relatie-koningin, productie-manager. Vanessa denkt sterk vanuit de vraag achter de vraag en komt dus niet met standaard voorstellen. Tact, strak management en charme zet zij moeiteloos in op weg naar het optimale einddoel. Zo ontzorgt zij de opdrachtgever in een geruisloos traject. Ook wanneer daar een nieuwe aanpak, een gelaagde insteek, een onbetreden pad of een verassende manier van samenwerken voor nodig is. Kortom, genieten.

  Brenda Kamphuis, founder/owner De Rotterdam Tours & International Course Rotterdam Architecture

 • Paul Weststrate

  “Vanessa is een energieke, positieve communicatie-professional. Ze leeft zich snel in en past zich flexibel aan. Denkt strategisch en vertaalt trefzeker door van concept naar strategie naar plan naar actie. Ze is een warme, positieve persoonlijkheid, kan mensen boeien en enthousiasmeren. Een doorzetter, heerlijk om mee te werken. “

   

  Paul Weststrate, managing partner Awareness, Adviesbureau voor Beleidsmarketing

 • Drs. Evelyne A. Esveld

  “De externe blik die je uit de waan van de dag helpt. Het stellen van de juiste vragen om samen echt een stap verder te komen. Dat is de samenwerking die ik heb ervaren met Vanessa. Oog voor overzicht, gevoel voor detail. Altijd een strategische blik, maar met een gevoel voor pragmatisme.” 

   

  Drs. Evelyne A. Esveld, Hoofd Corporate Communication, TU Delft

 • Henk Kronenberg

  “Vanessa onderscheid zich door het helder maken van haar wensen en verwachtingen en haar plezierige omgang met de teamleden die aan een project samenwerken. Last but not least streeft Vanessa altijd een hoge kwaliteit na in haar werkzaamheden. Begrippen als punctueel, to the point, duidelijkheid, value for money, smaak en stijlvol behoren tot Vanessa’s standaard uitrusting. Ik hoop nog vele jaren met Vanessa te mogen samenwerken.”

   

  Henk Kronenberg, Directeur Jaarbeurs Externe Catering 

 • Arold P.R. Langeveld

  “Wanneer je Vanessa laat meekijken naar een communicatie-vraagstuk weet je zeker dat ze met haar scherpe analytische blik meteen de vinger op de zere plek legt. Dat ze vervolgens ook met creatieve, effectieve en toepasbare alternatieven komt, maakt het een professioneel feest om met haar te werken. Haar inzet is onbeperkt; ze stopt pas als het echt goed is. Van concept tot uitvoering (zelfs met het presenteren staat ze je bij) is ze een betrouwbare communicatiedeskundige die je project moeiteloos naar een hoger plan tilt.”

   

  Arold P.R. Langeveld, Nondualiteit Counselor & Presentatiecoach van de top

 • Edwin Cornelisse

  “Bij deze samenwerking waren meerdere partijen betrokken met een eigen belang. Dat eigen belang heeft de samenwerking nooit in de weg gestaan. Dat komt deels door de open houding waarop alle partijen zich opstelden. Maar vooral door de manier waarop Vanessa de samenwerking regisseerde en ervoor zorgde dat het gezamenlijk doel eenieder sterk voor ogen bleef staan. Zij stelde een open houding als voorwaarde om aan de overlegtafel plaats te mogen nemen. Dat dit goed is gelukt blijkt uit de waardering voor haar werk die zij heeft gekregen van alle betrokkenen. Maar vooral door de enorme hoeveelheid nationale en internationale publiciteit die de bouw en oplevering van De Rotterdam heeft gegenereerd. Die had nooit zo groot en succesvol geweest als de samenwerking niet zo goed was geweest. Hierbij gold echt 1 + 1 = meer. En de werkwijze van Vanessa Westbroek is daar grotendeels debet aan.”

   

  Edwin Cornelisse, Bestuursvoorlichter van de Rotterdamse wethouder Ronald Schneider – stedelijke ontwikkeling en integratie

 • Madeline Maingay

  “Werken met Vanessa is alsof je in een hele nieuwe trein stapt met alle verbindingen en wifi connections die je je maar kan wensen. Iedereen die iets kan bijdragen om de reis nog mooier, beter of interessanter te maken mag instappen.

  Vanessa weet precies waar het eindstation is en zal daar ook precies op tijd aankomen. Het mooie van de trein van Vanessa is dat het niet over één strak rechtlijnig spoor gaat. Je komt er altijd maar zeker niet volgens een vast traject. Heerlijk!

  Werken met Vanessa: stap in, beleef, maak, denk mee, breng en deliver! Punctueel, met veel plezier en kennis.

  Vanes laat altijd zien dat er meer in zit dan je misschien vooraf verwacht. Wie houdt er nu niet van kadootjes.”

   

  Madeline Maingay, creatief/art director/owner Maad in Holland

 • Mr. Boris Brummelhuis

  “Vanessa Westbroek heeft ChaletGroup in het prille begin van haar bestaan op geweldige, snelle, concrete en professionele wijze bij de hand genomen bij de ontwikkeling en implementatie van haar corporate identity en de daaruit volgende huisstijl en overige bedrijfsuitingen. De kern hiervan staat vandaag de dag nog steeds, als bewijs van de kwaliteit van het toen geleverde werk. Vanessa verplaatst zich razendsnel in de status quo van een organisatie op het gebied van communicatie, om meteen vanuit daar een tailor made advies op te bouwen zonder maanden te dralen met onderzoeken en nadere analyses. Zeer verfrissend en bovenal leuk!”

   

  Mr. Boris Brummelhuis, Managing Director, Chalet Group