Manage

Niks leuker dan een complexe communicatieklus met verschillende partijen en belangen. Mijn vermogen tot empathie en een snelle analyse zijn dan erg handig. Openheid en optimisme behoren tot mijn basis gereedschappen. En het plezier om met verschillende typen mensen samen te werken en te sturen naar één duidelijk en concreet doel.

 

Branding-trajecten, kleine of grote maar vooral memorabele events voor relaties of pers, gebiedsmarketing, een prachtige goed doordachte brochure of website als onderdeel van een breder PR en communicatiebeleid, persbeleid ontwikkelen en uitrollen, presentaties en coaching in het presenteren, complete communicatie trajecten met uiteenlopende middelen en harde deadlines. Ik ben er voor in.

 

Voorbeeld?

De Rotterdam, het grootste multifunctionele gebouw in Nederland.
Werken in opdracht van een joint venture van de twee toonaangevende ontwikkelaars MAB Development en OVG Real Estate. Een ontwerp van sterarchitect OMA/Rem Koolhaas. Betrokkenheid van een groot aantal partners waaronder Rabo Vastgoedgroep, NH Hoteles, FGH Bank, Amvest en Gemeente Rotterdam. Gebouwd door in totaal 7 aannemers, een extreem strakke bouwtijd van 4 jaar en destijds het grootste gebouw in aanbouw in Europa. In tijden van economische crisis gerealiseerd. Veel belangen dus. Eén opdracht: zet De Rotterdam op de (internationale) kaart.